Vanaf september ga ik weer beginnen met het geven van Cursussen. Men kan werken in zowel steen als hout en er is ruimte voor beginners en (meer) gevorderden. Bij het geven van dagworkshops merk ik vaak dat men het beeld snel af wil hebben, wat meestal ook lukt maar, ook stress op levert. Persoonlijk vind ik dat jammer omdat beeldhouwen voor mijzelf eerder een manier is om tot verstilling en mezelf te komen. Daarom is mijn aanbod uitgebreid en open ik mijn eigen atelier als open werkplaats voor mensen met en zonder beeldhouw ervaring! Je kunt gebruik maken van mijn gereedschap en diverse materialen. Interesse neem dan contact met mij op! Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan! Dag en tijd in overleg 20 € voor 1 dag deel van 3 uur 35 € voor 2 dagdelen aan een gesloten nu kies ik meer voor de openatelier variant.

Dit haalt de druk en de verwachting wat van het werken af.
Mensen willen toch dat beeld af hebben als ze naar een dag naar huis gaan, wat opzich heel begrijpelijk maar niet zo werkt, in mijn optiek.

Je kunt je inschrijven op de dagen/dagdelen die aangegeven staan en zo de tijd nemen die je nodig hebt voor het (af) maken van je eigen beeld.

voor meer informatie over prijs en data kun je mailen naar steengoedinbeeld@gmail.com