Afgelopen jaar ben ik  aankomen waaien in het atelier pARTners van Margreet en Mientje. Ik kreeg van hen  de ruimte om regelmatig samen te werken op de dagen dat zij ook in het atelier waren. Ons atelier bevindt zich in de bakkerij van de oude Bakkerij Prinsen in Ewijk.

Het hebben van een vaste werkplek en fijne inspirerende collega's werkte voor als een stimulans om toch steeds weer de weg terug naar mijn beelden te maken.

De afgelopen heb ik tijd voornamelijk in hout gewerkt want overal ik zag  engelen en vleugels die zo maar voor het oprapen lagen.

ik schraap en schuur en poets net zo lang tot ik de juiste balans zie tussen de ziel van het hout en de toegepaste vormgeving.

Het thema "engelen' sluit ook nauw aan bij mijn persoonlijke groei en ontwikkeling die ik met name afgelopen jaar heb door gemaakt tijdens de jaaropleiding 'spirituele en mediamieke ontwikkeling' bij Hester van der Zee.

Steeds meer ben ik thuis gekomen bij mijn eigen ziel en bij wat ik  zelf werkelijkwil en echt belangrijk vind.

Naast de zorg voor mijn gezin is het mijn voornemen zoveel mogelijk te leven en werken  vanuit mijn hart en ziel. ik wil werken met passie en liefde of dat nu in het atelier of in de GGZ is.

Het is soms nog spannend en wennen maar ik voel ook dat dit de enige weg is die ik wil bewandelen.

Ik hoop dat mijn engelen snel en ver uitvliegen en mensen zullen raken die er steun en kracht uit halen of gewoon door geraakt worden.

Het is mijn wens om 'later als ik groot ben' gedenkbeelden te maken voor de nabestaanden van overledenen. liefst in opdracht van de familie, beelden die gemaakt zijn voor en afgestemd zijn op de wensen van de familie.

Ik zou het fijn vinden je te ontmoeten in ons atelier  dat we voor de Kunstroute van Beuningen hebben omgebouwd tot een ware Galerie!

Kom je de sfeer proeven en het werk dat we in het afgelopen jaar gemaakt hebben bezichtigen?